Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja
Šibensko-kninske županije "Tvrđava-Knin"
 
Vijesti

 Priopćenje UHBDR91. - 23.studeni 2014
  Redatelj Kristijan Milić u subotu je u koprivničkom kinu Velebit primio "Veliku zlatnu plaketu" koju mu je za realizaciju ratnog filma "Broj 55", ali i kao hrvatskom branitelju, dodijelila Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata. Priznanje mu je svečano uručio Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91., koji je uz ostalo istaknuo da smo napokon, nakon dužeg vremena dobili istiniti i ratni spektakl kakav još Hrvatska nije vidjela.
   Vijesti
Više o tome

 Portali su kontrolirani, a "komentare" pišu svi- od "gnjida" do policijskih i inih doušnika! - 17.ožujak 2014
  Nema portala u Hrvatskoj koji nije kontroliran, kojeg se ne analizira.
To (među ostalim) prije svih navodno rade određene tajne i ine službe, koje imaju zadužene ljude i za ovakve stvari. Stoga se događa da na pojedinim portalima imate i propagandnih poruka "kao u priči" (baš kao i u dnevnim i tjednim novinama gdje se svakodnevno propagiraju također jedni te isti), jer jedan dio (svaka čast izuzecima) radi po principu- plati pa te nećemo blatiti. Kad ste primjerice čitali ili vidjeli neki negativni tekst o pojedinim najvećim hrvatskim tajkunima, ili o njihovom (kriminalnom) poslovanju?
   Vijesti
Više o tome

 NOVO-TKO-ZAGADUJE-RJECICU-ORASNICU-U-KNINU-LAZNE-OBJEDE-ILI-VIDLJIVA-TEHNOLOGIJA - 18.veljača 2014
  I tako redom od nebuloznih izjava do novinarskog neprofesionalizma...
.A sve se moglo odgonetnuti vrlo jednostavno samo da se imalo primarno osobne te potom kulture javne diskusije i otišlo u tamošnju prozvanu tvornicu DIV_TVIK i od stručnih osoba zatražilo spoznaje o tehnološkim pojedinostima koje kada se čuju i dobiju potvrdu, decidirano govore sasvim suprotno od izrečenih objeda..
   Vijesti
Više o tome

 Predstavljen projekt “Razvoj vještina POU Knin” - 02.veljača 2014
  Sve nazočne je prvi pozdravio gosp. Mato Milanović ispred POU Knin, a ispred institucije Grad Knin, kao partnera na projektu, gosp. Slaven Ivić, zamjenik gradonačelnice i koordinator na projektu.
   Vijesti
Više o tome