Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja
Šibensko-kninske županije "Tvrđava-Knin"
 
Vijesti

 OZBILJNO UPOZORENJE: KATAR JE SPREMAN POČETI TREĆI SVJETSKI RAT! - 25.listoapd 2015
  Putin je rekao kako su lažna bila dugogodišnja američka uvjeravanja kako „štit“ grade zbog ugroze od strane iranskih i sjevernokorejskih raketa, a da je to svima odmah i bilo jasno. Danas Iran više ne predstavlja nikakvu ugrozu, a nije je predstavljao niti ranije, kazao je Putin. No Amerikanci svejedno nastavljaju izgradnju „štita“ u blizini ruskih granica, a što Rusija smatra ugrozom svoje nacionalne sigurnosti i remećenjem ravnoteže snaga, kaže Putin.
   Vijesti
Više o tome

 JEDNOGLASNA ODLUKA: JOSIPI RIMAC skinut saborski imunitet... ostaje pravo na saborsku plaću i sve što ide uz to - 25.listoapd 2015
  Sabor je jednoglasno skinuo imunitet HDZ-ovoj Josipi Rimac odnosno odobrio zahtjev da DORH može nastaviti voditi kazneni postupak u kojem se Rimac sumnjiči da je kao gradonačelnica Knina neosnovano stekla stambeni prostor. Za skidanje imuniteta glasala je i sama Rimac.
   Vijesti
Više o tome

 VODEĆA kandidatkinja za gradonačelnicu Koelna izbodena nožem, teško ozlijeđena - 25.listoapd 2015
  NJEMAČKU ZGRANUO BESTIJALNI NAPAD Najpopularnijoj političarki Kölna manijak više puta zario nož u vrat
BERLIN - Vodeća kandidatkinja u utrci za gradonačelnika Koelna izbodena je nekoliko puta u vrat u subotu dok je sudjelovala u predizbornoj kampanji, rekla je policija.
   Vijesti
Više o tome

 VALOVI MIGRANATA: Preko Bapske do 18 sati u Hrvatsku ušlo 8.100 migranata - 25.listoapd 2015
  OPATOVAC -I dalje traje velik pritisak izbjeglica i migranata na hrvatsku granicu kod Bapske preko koje, u zadnje vrijeme, dnevno prelazi između sedam i osam tisuća osoba kojima je jedini cilj doći do neke od zapadnoeuropskih zemalja, prvenstveno Njemačke, a u subotu ih je do 18 sati ušlo 8.100.
   Vijesti
Više o tome