Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja
Šibensko-kninske županije "Tvrđava-Knin"
 
Vijesti

 Teroristički napad u Parizu otkrio slabosti obavještajnih služba - 15.siječanj 2015
  WASHINGTON - Smrtonosni napadi naoružanih islamista u Francuskoj ovog tjedna ukazali su na granice mogućnosti obavještajnih i protuterorističkih služba, koje često unaprijed rasplolažu informacijama o napadačima ali su u stanju složiti mozaik istom nakon što se dogodi krvoproliće.
Od napada 11. rujna u Sjedinjenim Državama pa do serije krvoprolića u
   Vijesti
Više o tome

 15. siječnja 1992. godine Republika Hrvatska je međunarodno priznata - 15.siječanj 2015
  Na današnji dan, 15. siječnja 1992. godine Republika Hrvatska je međunarodno priznata od strane država članica Europske ekonomske zajednice, odnosno Europske unije.
Međunarodno priznanje Republike Hrvatske postupno je uslijedilo nakon njezina proglašenja neovisnosti 25. lipnja 1991. Istog dana razdruživanje je proglasila i Slovenija, a već idućeg dana novonastale države uzajamno su se priznale.
Kao prva međunarodno priznata država koja je priznala Hrvatsku ostat će zapamćen Island (19. prosinca 1991.), a istoga dana to je učinila i Njemačka, iako uz odluku da njezino priznanje na snagu stupa 15. siječnja 1992., zajedno s ostalim članicama Europske unije.
   Vijesti
Više o tome

 Priopćenje UHBDR91. - 23.studeni 2014
  Redatelj Kristijan Milić u subotu je u koprivničkom kinu Velebit primio "Veliku zlatnu plaketu" koju mu je za realizaciju ratnog filma "Broj 55", ali i kao hrvatskom branitelju, dodijelila Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata. Priznanje mu je svečano uručio Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91., koji je uz ostalo istaknuo da smo napokon, nakon dužeg vremena dobili istiniti i ratni spektakl kakav još Hrvatska nije vidjela.
   Vijesti
Više o tome

 Portali su kontrolirani, a "komentare" pišu svi- od "gnjida" do policijskih i inih doušnika! - 17.ožujak 2014
  Nema portala u Hrvatskoj koji nije kontroliran, kojeg se ne analizira.
To (među ostalim) prije svih navodno rade određene tajne i ine službe, koje imaju zadužene ljude i za ovakve stvari. Stoga se događa da na pojedinim portalima imate i propagandnih poruka "kao u priči" (baš kao i u dnevnim i tjednim novinama gdje se svakodnevno propagiraju također jedni te isti), jer jedan dio (svaka čast izuzecima) radi po principu- plati pa te nećemo blatiti. Kad ste primjerice čitali ili vidjeli neki negativni tekst o pojedinim najvećim hrvatskim tajkunima, ili o njihovom (kriminalnom) poslovanju?
   Vijesti
Više o tome